Nieuwsberichten

Zelfstandigen Bouw en FAKRO - samen voor kwaliteit
2016-07-13

 

FAKRO en Zelfstandigen Bouw hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Kwaliteit en vakmanschap vormen de gemeenschappelijke basis voor de samenwerking die zowel FAKRO, Zelfstandigen Bouw als de individuele zzp’er versterkt.
 

Training bij FAKROIn het kader van de samenwerking organiseert FAKRO exclusieve, gratis trainingsdagen voor leden van Zelfstandigen Bouw die werken als timmerman of dakdekker of actief zijn in een aanverwant vakgebied. “Door deze gerichte opleidingsdagen vergroten zij niet alleen hun kennis, maar ook hun kans op interessante opdrachten. En FAKRO krijgt er goede montage-specialisten bij,” aldus voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw.

FAKRO biedt een groot aantal van haar montage-specialisten voor de periode van een jaar een basislidmaatschap aan van Zelfstandigen Bouw. FAKRO: “Zij kunnen dan met al hun vragen op het terrein van ondernemerschap terecht bij Zelfstandigen Bouw. Ook op juridisch vlak kunnen zij ondersteuning krijgen. Dat geeft hen zekerheid en zo kunnen zij zich helemaal richten op hun vakmanschap.”

 

Over Zelfstandigen Bouw

Logo Zelfstandigen BouwZelfstandigen Bouw is de belangenbehartiger en dienstverlener voor zzp’ers in bouw, hout en techniek. Zij is al jaren de vraagbaak en adviseur; niet alleen bij juridische zaken maar ook bij alles wat komt kijken bij het runnen van een onderneming. Zelfstandigen Bouw is een organisatie voor en door vakmannen. Zij werkt zonder winstoogmerk en is gevestigd in Woerden.