FAKRO bestaat 25 jaar

25 jaar innovatie

FAKRO bestaat 25 jaar. Dit mooie jubileum vieren wij graag samen met onze partners en klanten. Daarom organiseren wij dit jaar een aantal leuke activiteiten voor deze doelgroep. Tijdens de start van dit jubileumjaar werd er van 22 - 24 januari in Jachranka, vlakbij Warschau, een conferentie gehouden en vond het Jubileum Gala plaats. Ook in Nederland betekent dit de start van een reeks leuke initiatieven. We houden u op de hoogte!

 

Uniek jubileum

“Een kwart eeuw is een uniek jubileum. Het biedt ons de mogelijkheid om terug te kijken op mooie herinneringen, samenvattingen en vooral dankbaar te zijn. Het jubileum is ook een eerbetoon aan alle partners van de afgelopen jaren voor hun harde werk, inzet en passie. Dit heeft bijgedragen aan het succes en de huidige positie van FAKRO in de nationale én internationale markt”, zegt Janusz Komurkiewicz, lid van de Raad van Bestuur van FAKRO.

 

25 jaar innovatie

25 jaar geleden - opening FAKROIn de afgelopen 25 jaar heeft het merk FAKRO de Nederlandse dakramenbranche verrijkt met verschillende innovaties, waaronder de gebruiksvriendelijke onderbediening, een standaard geleverd kenmerk van elk FAKRO dakraam. Hierdoor is het raam gemakkelijk te bedienen, óók bij hoger geplaatste dakramen. En zo wordt elke generatie FAKRO producten gekenmerkt door slimme oplossingen. In 1994 is FAKRO naar Nederland gekomen, door een samenwerking tussen oud-directeur Jo Peters en Ryszard Florek, de oprichter van FAKRO. FAKRO Nederland was daarmee het eerste exportland.

 

Fotowedstrijd Instagram

De viering van het jubileum gaat op 25 januari 2016 van start met een internationale fotowedstrijd op Instagram met gebruik van de hashtag #25FAKRO. Vier samen met ons 25 jaar FAKRO en maak kans op mooie prijzen! Meedoen? Kijk op www.fakro.com voor deelname en meer informatie.