Slimme daglichtoplossing tijdens Building Holland

Bezoek FAKRO tijdens Building Holland 2016

Building Holland 2016Wij zijn aanwezig op Building Holland, waar de toekomst van de bouw- en vastgoedsector centraal staat. De beurs vindt plaats van 22 t/m 24 maart 2016 in de RAI Amsterdam. U vindt
ons in hal 10 op stand 10.067. Tijdens de beurs helpen wij u graag bij het zoeken naar de
beste slimme daglichtoplossing voor uw situatie. 

Partner van Building Holland

FAKRO Nederland is partner van Building Holland 2016. Business development manager Maciej Cichocki legt uit waarom: “We zien dit evenement als een mogelijkheid om het effect van onze samenwerking met partners te kunnen presenteren. We willen hier een concrete klimaatoplossing tonen, een oplossing die andere toeleveranciers samen met ons kunnen gaan realiseren. Denk aan ventilatie, koelings- & verwarmingsapparatuur, kozijnproducten en alarm- en beheersystemen. We richten ons vooral op de integratie en het op elkaar afstemmen van gebouw gebonden apparatuur. De samenwerking van experts zal de basis moeten vormen voor een integraal ontwerp en voor transitie in de bouw.”

FAKRO beursstand

Beleef onze kijk op de hedendaagse en toekomstige woningen. Wij gaan graag met u in gesprek om samen tot nieuwe innovatieve oplossingen te komen voor een geïntegreerd binnenklimaatbeheer. Daarbij vertellen wij graag meer over het thema ‘ventilatie’, want goede ventilatie van een huis verhoogt het wooncomfort. Een gastspreker geeft tijdens de beurs zijn visie op dit onderwerp en gaat hier dieper op in.
 

Gratis toegangskaart aanvragen

 

Beursinformatie

Locatie: RAI Amsterdam  |  Europaplein, 1078 GZ Amsterdam
FAKRO stand: 10.067 (hal 10)

Openingstijden:
22 maart  |  12.00 - 18.00 uur
23 maart  |  10.00 - 18.00 uur
24 maart  |  10.00 - 18.00 uur

Renovatiebeurs 12 t/m 14 april 2016

Bezoek ons ook tijdens de Renovatiebeurs en ervaar van 12 t/m 14 april 2016 in de Brabanthallen (Den Bosch) onze daglichtoplossingen op het gebied van renovatie. Wij gaan samen met u in gesprek over hoe woningen getransformeerd kunnen worden naar duurzame, energiezuinige en comfortabele woningen. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over deze beurs.