FAKRO sponsor op de Zelfstandigen Bouw ledendag

FAKRO sponsort Zelfstandigen Bouw ledendag
2015-02-01

 

FAKRO informeert bezoekers op de informatiemarkt

Zaterdag 6 juni vond de Zelfstandigen Bouw ledendag plaats in attractiepark Duinrell. FAKRO was aanwezig als sponsor en nam een sportief potje dakraam schieten mee. 

De dag wordt jaarlijks georganiseerd door Zelfstandigen Bouw voor haar leden. Dit jaar was de dag extra feestelijk. De organisatie vierde haar 15 jarig bestaan en FAKRO nam als sponsor deel aan de festiviteiten. Zoals bij eerdere edities werden de bezoekers welkom geheten op de informatiemarkt met een hapje en een drankje. Op de markt kon men terecht voor informatie over de nieuwste producten, technieken en gereedschappen. Nieuw dit jaar waren de extra activiteiten in het park voor de kleine (en grote) kinderen. Een wedstrijdje broekhangen, auto kleuren of sportief dakraam schieten, zorgden voor veel vertier.
 

BTW-NEE campagne
 

Meer dan 15.000 handtekeningen voor de BTW-Nee campagne

Ook werd er aandacht gevraagd voor de BTW-NEE campagne. Sinds 2013 geldt voor verbouwing en verbetering van woningen het lage btw-tarief van 6 procent op arbeid. Per 1 juli wordt dit tarief weer verhoogd naar 21%. Zelfstandigen Bouw startte een petitie. Tijdens de ledendag werden meer dan 15.000 handtekeningen overhandigd aan SP kamerlid Arnold Merkies.

 

Over Zelfstandigen Bouw
 

Met 10.000 leden behoort Zelfstandigen Bouw tot de grootste dienstverlener voor zzp'ers in bouw, hout en techniek. Als lid kunt u bij de organisatie terecht met al uw ondernemersvragen en bent u verzekerd van juridische hulp. Afgelopen jaar hebben ze hun diensten uitgebreid met een nieuw initiatief om vakmanschap zichtbaar te maken. Op www.kwaliteitsvakman.nl kunnen consumenten, die kwaliteit belangrijker vinden dan prijs, een vakman vinden. Een visie die FAKRO deelt.