Nieuw in het assortiment zijn de platdakproducten met daktoegang

NIEUW: FAKRO platdakraam en lichtkoepel met daktoegang
2015-03-31

 

Met de FAKRO lichtkoepel en platdakraam met daktoegang bereikt u eenvoudig het platte dak

Binnenkort zijn de lichtkoepel en het platdakraam ook leverbaar in een uitstapvariant. Deze daktoegangsramen openen handmatig met behulp van gasdrukveren tot een hoek van 80°. De hoge openingshoek zorgt voor een gemakkelijke doorgang en maakt de producten uitermate geschikt voor het frequent betreden van het platte dak.

 

Voordelen in het kort:
 

  • Gemakkelijke daktoetreding gecombineerd met een grote hoeveelheid natuurlijk licht
  • Vleugel blijft in open positie staan tot wel 80°
  • Voorzien van gasdrukveren voor een gemakkelijke handbediening
  • Antislip strip op de rand voor een veilige opstap
  • Sterke isolatiewaardes dankzij de meercellige PVC constructie opgevuld met EPS
  • In 4 standaard maten leverbaar als lichtkoepel of platdakraam
 

Lichtkoepel met daktoegang


De lichtkoepel

De FAKRO lichtkoepel met daktoegang is voorzien van P2 veiligheidsglas en een hoog resistente polycarbonaat koepel. De koepel is aan beide zijde voorzien van een UV-oppervlakte bescherming en kent een hoge bestendigheid tegen schokken en weersomstandigheden zoals regen of hagel. Er kan gekozen worden voor een heldere afwerking of een opaal finish. Om de onderliggende ruimte te beschermen tegen oververhitting is het mogelijk de lichtkoepel uit te breiden met een elektrische buitenzonwering. Ook kan er aan de binnenzijde een verduisteringsrolgordijn (elektrisch of handmatig) geplaatst worden.

 

Het platdakraam

Platdakraam met daktoegang
 

Het platdakraam combineert uitstekende technische eigenschappen met een modern uiterlijk. In plaats van de vertrouwde koepel is het platdakraam uitgevoerd met een vlakke glasplaat van 6 mm gehard glas met zilver reflecterende coating. Dit resulteert in een bijzonder eindproduct. De thermo isolerende U6 beglazing zorgt voor een sterke isolatiewaarde van het product. Het platdakraam met daktoegang kan uitgebreid worden met een buitenzonwering op solar energie en/of een verduisterende binnenzonwering (elektrisch of handmatig).