Het mooiste licht in de keuken in Groesbeek

Het mooiste licht in de keuken

De huiseigenaren van deze woning in Groesbeek hebben recentelijk hun keuken vernieuwd. Neem hier een kijkje in hun nieuwe kook-paradijs. In het mooie Groesbeek, waar FAKRO Nederland ook gevestigd is, hebben zij hun keuken gerenoveerd en veel meer van ’t mooiste licht naar binnen gehaald.
 

Meer licht in de keuken

In het dak van de keuken zijn twee elektrische tuimeldakramen (FTU-V Z-Wave) ingebouwd. Doordat de ramen op grotere hoogte zijn ingebouwd, laten ze nog meer natuurlijk licht binnen vallen. En met de afstandsbediening of (via een Gateway) met een smartphone kunnen ze makkelijk op afstand geopend en gesloten worden. De FTU-V dakramen hebben een kunststof beschermlaag rondom het kozijn en zijn daardoor zeer vochtbestendig. Dit maakt dat ze uitermate geschikt zijn voor vochtige ruimtes als badkamers en keukens.
 

De ideale oplossing

De ramen hebben geïntegreerde ventilatieroosters bovenin het kozijn en zorgen zo voor de nodige frisse lucht. Er kan gemakkelijk geventileerd worden door het schuifje van het ventilatierooster open of dicht te zetten of door de ramen elektrisch te open of sluiten. De ramen zijn ook voorbereid op regen door de geïntegreerde regensensor aan de buitenzijde. Begint het te regenen, dan sluit het dakraam automatisch en valt er geen regen naar binnen.

 

Details project:

Producten:                 FAKRO tuimeldakraam FTU-V Z-Wave

Plaats:                       Groesbeek

 

Foto's