Slapen op een compleet vernieuwde zolder

Slapen op een knusse zolder vol daglicht

Breda, Noord-Brabant

In Breda is een oude zolder compleet omgetoverd tot een waardige slaapkamer. Waar het voorheen een zolder was met een klein dakraampje, is het nu een mooie, volledige slaapkamer met veel extra licht. Er is nieuw leven in de zolder geblazen door vier FAKRO dakramen. De combinatie van FTU-V dakramen met FXU ramen zorgt voor een ruimtelijk effect van de kamer.
 

Het resultaat

De combinatie van deze vier ramen zorgen voor een heerlijke lichtinval, zo wordt de zolder voorzien van ’t mooiste licht. Daarnaast laat het deze kleine zolderruimte meteen een stuk groter ogen. Voor het moment dat er even geen licht gewenst wordt kan de ruimte gemakkelijk verduisterd worden. Alle dakramen zijn uitgerust met een verduisterend rolgordijn. De houten balken, die al aanwezig waren, zorgen voor een extra warme sfeer in de ruimte.

In het verleden was de zolder een erg donkere plek. Het had slechts één klein dakraam en het was alleen bereikbaar met een vlizotrap. Nu is het een volwaardige slaapkamer geworden, uitgerust met vier FAKRO dakramen en een nieuwe, vaste trap. Dit geeft de ruimte een compleet nieuw gevoel en een nieuw doel. Het is voor de huiseigenaren een mooie plek geworden om tot rust te komen en hun welverdiende slaap te pakken. Zo kan er ook van een kleine ruimte een volwaardige leefruimte gemaakt worden. 

Details project

Producten: FTU-V, FXU combinatiedakramen
Zonwering: ARF Verduisterend rolgordijn
Plaats: Groesbeek