Bouwbeurs 2017: samenwerken en verbinden met FAKRO en partners

   

Bouwbeurs 2017: samenwerken en verbinden met FAKRO & partners

FAKRO gaat tijdens de Bouwbeurs de samenwerking aan met diverse partners in duurzame oplossingen voor daglicht, gezondheid en comfort in woningen. Samen verbinden zij eigen expertises om zo overstijgende daglichtoplossingen te creëren. Hiermee gaat FAKRO van 6 t/m 10 februari 2017 op de FAKRO stand (11.A030) bezoekers inspireren om te laten zien wat er mogelijk is door te verbinden en samenwerken.

 

   

 

Creëren doe je samen

FAKRO weet dat je samen verder komt dan alleen. Dus waarom niet samen met partners iets creëren wat voorziet in de behoeften van een eindgebruiker en ook voldoet aan de laatste eisen uit het Bouwbesluit. Partners leveren vanuit eigen kennis en expertise (deel)producten. Deze worden vervolgens met elkaar verbonden, zodat er een nieuwe totaaloplossing ontstaat. Een aantal van deze nieuwe totaaloplossingen zijn te zien tijdens de Bouwbeurs. Bijvoorbeeld een slimme daglichtoplossing of een complete integratie tussen dakraam, PV-paneel en gevelraam. FAKRO nodigt bezoekers uit om alles zelf te testen in hal 11, stand A030 en zo de voordelen te ervaren.
 

 

Slimme daglichtoplossing - FAKRO, BeNext, BUVA
 

Wonen nu en in de toekomst

Tijdens de Bouwbeurs laat FAKRO de kijk op hedendaagse en toekomstige woningen zien met diverse dakramen en totale daglichtoplossingen. Daglicht staat hierbij centraal. Licht brengt leven en bepaalt onze stemming en gezondheid. Daarom creëert FAKRO oplossingen die zoveel mogelijk (dag)licht binnen brengen in woningen en gebouwen. Naast deze functie, hebben de producten nog andere functies: ventilatie, afvoer van warme lucht in de zomer en isolatie voor geluiddemping. Totaaloplossingen die zo ontstaan zijn onder andere:

  • een slimme daglichtoplossing, de oplossing die automatisch werkt of via een tablet is aan te sturen – www.benext.eu
  • een dakraam met BUVA SusStream module voor extra ventilatie in hedendaagse woningen – www.buva.nl
  • een volledige integratie op het dak met PV-panelen in combinatie met dakraam en gevelraam voor energiezuinig wonen.
     

Samenwerkingspartners

BeNext
Bouwbeurs: samenwerken en verbinden met FAKRO en BeNextBeNext heeft als doel om binnen de huisautomatiseringsmarkt een betaalbaar, retro-fit en plug-en-play systeem op te leveren dat het centrale regelpunt is op het gebied van Climate, Control, Energy, Safety en Security dat de eindgebruiker voorziet van een intelligente leefomgeving.


BUVA
Bouwbeurs 2017: samenwerken en verbinden met FAKRO en BUVABUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden.