FAKRO is stapel op witte dakramen!

    

FAKRO is stapel op wit!

Deze zomer zijn we bij FAKRO stapel op wit. Gebruik wit in het interieur en creëer een fijne en frisse sfeer. Wit is kalm, het is dynamisch, tijdloos en perfect te combineren met allerlei materialen en texturen. Laat natuurlijk licht binnen in het witte interieur en ervaar een groter ogende woonruimte.

Verschillende wittinten

Wit is niet altijd wit, er zijn verschillende tinten en met elke tint is een andere sfeer in een woonruimte te creëren. Voor een warme sfeer in uw woning maakt u gebruik van een warme tint wit, waarbij de basis is opgebouwd uit geel of rood. Creëert u liever een koele sfeer, kies dan voor een tint met een basis van grijs of blauw. Naast deze basis speelt licht ook een belangrijke rol. Zonlicht en schaduw zorgen voor nuances in het witte interieur en creëert een speels effect.
 

Combineer materialen en texturen

Speel niet alleen met verschillende tinten wit, maar ook met verschillende materialen. Zo helpen natuurlijke materialen als hout en wol bij het realiseren van meer variatie in kleur. Juist door deze materialen te gebruiken, ontstaat er een warme uitstraling in de woonruimte. Het is toe te passen op de vloer, de muur of de meubels. Het versterken van het effect is uiteraard te realiseren door los te gaan met accessoires als kussens, plaids, vloerkleden of bijvoorbeeld wanddecoratie.
 

 

FAKRO is stapel op wit - volg het Pinterestbord

Laat natuurlijk licht binnenvallen

Naast het gebruik van witte tinten en het combineren van verschillende materialen en texturen, speelt licht ook een belangrijke rol in een (wit) interieur. Zonlicht en schaduw zorgen voor nuances in het witte interieur en creëert een speels effect. Licht roept een bepaalde stemming op en het heeft effect op een ruimte. Hoeveel natuurlijk licht u wilt laten binnenvallen is afhankelijk van het gebruik van de ruimte en uw persoonlijke wensen. Wat zijn dan de mogelijkheden om natuurlijk licht toe te laten? Dit hangt af van de locatie van de ruimte in de woning. In de meeste gevallen komt er licht binnen door een raamkozijn of een (schuif)deur. Ligt de ruimte op een zolderverdieping, dan kan er licht binnenkomen door een dakraam. Kies voor meerdere of grotere producten voor meer natuurlijk licht. Fris, gezond, helder en ruimtelijk!

Laat natuurlijk licht binnenvallen door witte FAKRO dakramen. Bekijk de interessante stapelkorting actie.
 

Tips voor een gezellig interieur

Bang dat een wit interieur al gauw steriel of saai aanvoelt? Dit hoeft niet. Met enkele tips is het makkelijk om een gezellig wit interieur te creëren.

  • Voeg een accentkleur toe aan het witte interieur voor een gezellige sfeer en een persoonlijk tintje.
  • Kies voor een sfeervolle vloer. Verf een houten vloer wit of voeg een houten vloer toe aan het interieur. Hout brengt automatisch meer sfeer, ook als het wit geverfd is.
  • Maak gebruik van katoenen gordijnen en vitrage.
  • Zet leuke accessoires neer in diverse materialen. Deze materialen breken het geheel op, zodat u alsnog sfeer creëert met wit.

Inspiratie witte interieurs

necessary) { ?> analytics) { ?> marketing) { ?>