Unieke dakraam eigenschappen - FAKRO dakraam

Haal de toekomst in huis

 

FAKRO besteedt veel aandacht aan innovatie en wil dit toegankelijk maken voor huishoudens wereldwijd. Dit betekent dat onze producten gekenmerkt worden door slimme engineering, een hoge kwaliteit en zeer goede energieprestaties. 

 

 

 

Een uitgekiende energiebalans

EnergiebalansDankzij het grotere glasoppervlak krijgt u met FAKRO dakramen standaard meer natuurlijke warmte van de zonnestralen binnen. Ondertussen levert het regelbare ventilatierooster de optimale hoeveelheid verse lucht in de ruimte, hetgeen een gezond microklimaat garandeert. Dankzij deze unieke constructie wordt een aanzienlijke warmtebesparing gerealiseerd, met structureel lagere energielasten als gevolg.

 

 

Het warmste dakraam op de markt

Warmste dakraam op de marktEnergie wordt alleen maar kostbaarder. Daarom wordt er hard gewerkt aan steeds beter isolerende dakramen. FAKRO gaat in deze strijd voorop en zet de nieuwe standaard met de ontwikkeling van enkele innovaties op wereldniveau. Met de introductie van het FTT U6 dakraam presenteert FAKRO de toekomst met betrekking tot een uitmuntende isolatiecoëfficiënt. Sterker nog, het in 2012 geïntroduceerde FTT U8 Thermo tuimeldakraam behoort met een U-waarde van 0,58 W/m²K tot het warmste dakraam ter wereld zonder extra voorzetruit, dat standaard wordt gemonteerd met het EHV-AT Thermo-gootstuk. Dit maakt deze dakramen de ideale oplossing voor toepassing in passiefbouw.

 

Uniek design

uniek design - FAKROHet is van belang dat een eindproduct zich niet alleen kenmerkt door een hoge functionaliteit, maar ook door een fraaie esthetiek. FAKRO investeert jaarlijks om ook qua vormgeving de hoogste standaard te zetten. Mooi slanke profiellijnen, hoogwaardige kunststof- en houtsoorten zonder noesten en fraaie detailleringen zijn bepalend waarom steeds meer architecten, woningbouwverenigingen en woningeigenaren voor de dakramen van FAKRO kiezen. Daarnaast biedt elk FAKRO dakraam u een keur aan mogelijkheden op het gebied van kleur en materiaal. Zo heeft u alle vrijheid in uw ontwerp.

 

Verantwoorde materialen

Duurzame materialenOok op het gebied van materiaal maken we graag de verantwoorde keuze. Zo wordt het hout dat we gebruiken in de producten gewonnen uit verantwoord beheerde bossen. Dit betekent het FSC® keurmerk voor het overgrote deel van het assortiment. Ook de kunststof profielen worden opgebouwd uit gerecycled materiaal. Daarnaast zijn de lakken die gebruikt worden voor de afwerking ecologisch verantwoord en wordt tijdens het productieproces extra aandacht besteed aan scheiding en recycling van het afval.