Actiemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Promotiemateriaal stapelkortingsactie 2022

Van 1 april tot en met 30 juni 2022 kan uw particuliere klant korting stapelen bij aankoop van een FAKRO daglichtproduct uit de stapelkortingselectie. U kunt als FAKRO dealer direct inhaken en de kracht van de nieuwe actie inpassen in uw advies- en verkoopactiviteiten met de speciaal ontworpen promotiemiddelen. Deze bestelt u kosteloos bij ons via het formulier onderaan de pagina.

Meer informatie over de actie? Kijk op www.hetmooistelicht.nl/actie
 

Promotiemateriaal voor dealers

Actiemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Actieflyer

Met de actieflyer brengt u uw klanten op een simpele manier op de hoogte van de actie. Voeg de flyer toe in het rek bij uw FAKRO dakramen expo of leg bijvoorbeeld een set bij de verkoopbalie. 

Formaat:A5

 

Direct actieflyer bestellen

Actiemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Poster

Speciaal voor de FAKRO verkooppunten is er een poster ontwikkeld. Deze actieposter trekt de aandacht en maakt de bezoekers bewust van de extra korting.

Formaat: A3 (42 x 29,7 cm)

Ander formaat nodig? Vraag ernaar!

Direct poster bestellen

Actiemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Wobbler

Laat uw winkelschap, display of balie extra opvallen met een wobbler. Op simpele wijze wordt uw klant bewust gemaakt van de stapelkortingsactie.
 

 

 

Direct wobbler bestellen

Online actiebanners

Actiemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Speciaal voor onze klanten die ook online actief zijn, is er een set online banners ontwikkeld. De banners zijn er in verschillende maten en kunt u via onderstaande knop direct downloaden. Heeft u een specifiek formaat banner nodig, laat het ons weten via marketing@fakronederland.nl

Direct downloaden

Direct bestellen

Vul het online forrmulier in.