Montage van FAKRO dakramen

Montage van FAKRO dakramen

FAKRO beschikt over een eigen montagedienst. Wij leiden onze monteurs zelf op waardoor zij alles weten over FAKRO, onze producten en diensten. Het zijn dan ook echte FAKRO specialisten.  Zij kunnen je advise­ren over alle mogelijkheden die FAKRO dakramen bieden, het onderhoud ervan en staan ook garant voor onze kwaliteit. Zo weet je zeker dat er een vakman bij jou aan de slag gaat!

Wat voordelen van de FAKRO Montagedienst op een rij:

  • Snelle service, binnen één werkdag ontvang je een gratis offerte
  • Je betaalt pas achteraf
  • Garantie op zowel onze producten als de montage
  • Service na levering

Je wilt natuurlijk precies weten hoe dit in zijn werk gaat! Daarom hebben we hieronder in het kort de stappen aangegeven. Zo zie je in één oogopslag wat je kunt verwachten.

Aanvraag

Je hebt online je ideale dakraam uitgezocht en de aanvraag verzonden! Mocht je voor een kant-en-klare oplossing hebben gekozen dan zie je direct een richtprijs* inclusief montagekosten. Bij een samengesteld product volgt een definitieve offerte later. * Gebaseerd op een standaard dakraam ter vervanging.

Contact

Binnen 1 werkdag neemt onze montagedienst contact met je op om je aanvraag door te nemen. Gaat het om meerdere (plat)dakramen of combinaties? Dan plannen we een adviesgesprek bij je thuis en maken we een offerte op maat.

Planning

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte gaan we samen op zoek naar een geschikt moment voor de montage. Onze monteurs kijken er naar uit om jou ruimte om te toveren tot echte en leefbare kamer!

Montage

De grote dag! Onze monteurs nemen alle nodige spullen en materialen mee zodat ze direct aan de slag kunnen. Aan het einde van de middag is jouw ruimte alweer schoon en nog belangrijker: jij hebt eindelijk dat mooie dakraam! (En betaalt pas achteraf)

Kijk voor een FAKRO dakraammonteur