FAKRO trainingsprogramma

Wat is het FAKRO trainingsprogramma?

Als producent van dakramen, lichtkoepels, zonweringen, zoldertrappen en aanverwante producten besteden we veel zorg aan de totstandkoming van onze producten. Een belangrijk onderdeel van een totaalproduct is de toepassing. Vandaar dat we in 2012 de samenwerking zijn aangegaan met verwerkers uit heel Nederland voor het FAKRO trainingsprogramma. Dit trainingsprogramma laat deelnemers kennismaken met het FAKRO product en biedt vooral veel praktische informatie. Samen zorgen we ervoor dat de kennis en kwaliteit in de branche gewaarborgd blijft. Doet u mee?
 

Word óók FAKRO Specialist

Praktijk training

FAKRO Specialisten zijn experts die hun vakmanschap in dakraammontage hebben bewezen en die samen met ons geloven in de kracht van kwaliteit en duurzaamheid. Samen vormen zij ons succesvolle netwerk van montagespecialisten dat door ons op alle fronten optimaal wordt ondersteund om ’t mooiste licht in ieder huis te creëren. 

Als FAKRO Specialist heeft u de volgende voordelen: 

  • U maakt deel uit van het zorgvuldig door ons geselecteerde netwerk van FAKRO Specialisten. De top van de Nederlandse dakraammontagebedrijven. 
  • We zetten ons extra in om de onderscheidende montagekwaliteiten van FAKRO Specialisten te promoten. In persoonlijke contacten en met speciale promotiematerialen op het gebied van advies en montage. 
  • U bestelt 24/7 snel en eenvoudig al uw FAKRO producten en verkoopondersteunende materialen in de online FAKRO shop. Bovendien beschikt u over een eigen bedrijfsprofiel op ons speciale businessplatform waar klanten offertes aanvragen voor de montage van FAKRO dakramen. 
  • U profiteert van inkoopkortingen bij de FAKRO dealers in het land en van speciale acties die we regelmatig voor FAKRO Specialisten organiseren. 
  • U houdt uw kennis up-to-date met maatwerktrainingen en jaarlijkse updates over nieuwe producten en marktontwikkelingen. 
  • U kunt met al uw vraagstukken op het gebied van daglichtoplossingen bij ons terecht en bent verzekerd van uitgebreid advies en professionele ondersteuning.


Aantrekkelijke consumentencampagne en promotiematerialen
Sinds enkele jaren voert FAKRO een consumentencampagne onder de noemer ’t mooiste licht op radio en televisie, online en in de vakmedia. En is er een campagnewebsite: hetmooistelicht.nl. FAKRO Specialisten kunnen hierop aanhaken met uiteenlopende promotiematerialen in campagnesfeer. Denk aan brochures, productbladen, folders, dakraamhangers, autostickers etc. Wees herkenbaar als adviseur van ’t mooiste licht en benut samen met ons de mogelijkheden om ’t mooiste licht in ieder huis te creëren. 


 

Praktijkgerichte trainingen

Het trainingsprogramma is onder te verdelen in drie segmenten: de Training Basiskennis, de Specialisten Training en het Specialisten programma. De eerste training is een verplicht onderdeel. Hierna kunt u doorstromen naar de jaarlijkse Specialisten Trainingen (update) of het Specialisten programma. 

  1. Training Basiskennis: een eerste kennismaking met FAKRO, onze producten en de dakramenmarkt. Inclusief een rondleiding, aandacht voor innovatie en een inbouwdemonstratie.
  2. Specialisten Training: voor montagebedrijven die na het volgen van de Training Basiskennis gecertificeerd FAKRO Specialist willen worden. Een training gericht op vakmanschap en precisie. Deelnemers gaan zelf aan de slag met de montage en het onderhoud van FAKRO producten en doen een proeve van bekwaamheid. Meer kennis betekent immers meer kwaliteit en snelheid, dus meer omzet en succes. 
  3. Specialisten Programma: met jaarlijks diverse, exclusieve trainingen om uw kennis volledig up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan productverdieping, markttrends, wetgeving en verkooptechniek. Deze trainingen kunnen desgewenst voor uw bedrijf op maat worden ontwikkeld en gegeven. 

Deelname aan onze trainingen is gratis. U vindt hier de actuele data en het inschrijfformulier. Schrijf u in en maak mogelijk ook aanspraak op een vergoeding via het BGA scholingsfonds. Daarnaast profiteert u, als deelnemer die doorstroomt naar het Specialisten programma, van extra voordelen zoals gratis promotie en unieke kortingen.

 

Waar en wanneer?

FAKRO trainingscentrumDe trainingen vinden wekelijks plaats op woensdag of vrijdag van +- 09.30u tot 14.30u. Voor actuele data zie het inschrijfformulier. Het FAKRO trainingscentrum is gevestigd te Groesbeek (nabij Nijmegen). De locatie is voorzien van een uitgebreid praktijk- en, theorielokaal en biedt ruimte aan nagenoeg alle FAKRO producten. Parkeren voor de deur is geen probleem. 

Adresgegevens

De Ren 42
6562 JK Groesbeek
Tel. 024-3978095
 

Zie ook: