FAKRO trainingsprogramma

Wat is het FAKRO trainingsprogramma?

Als producent van dakramen, lichtkoepels, zonweringen, zoldertrappen en aanverwante producten besteden we veel zorg aan de totstandkoming van onze producten. Een belangrijk onderdeel van een totaalproduct is de toepassing. Vandaar dat we in 2012 de samenwerking zijn aangegaan met verwerkers uit heel Nederland. Dit doen we door middel van trainingen. Deze trainingen laten deelnemers kennismaken met het FAKRO product en bieden vooral veel praktische informatie. Samen zorgen we ervoor dat de kennis en kwaliteit in de branche gewaarborgd blijft. Doet u mee?

 

Iets voor u?

Praktijk training\De training is gericht op professionals die zich graag verdiepen in hun vakgebied. Wilt u meer leren over de mogelijkheden van (FAKRO) dakramen, de kennis achter de producten, het laatste nieuws omtrent wetten en regelgeving, dan is de training zeker iets voor u. U kunt zich kosteloos inschrijven en maakt wellicht ook aanspraak op een vergoeding via het BGA scholingsfonds. Daarnaast profiteren deelnemers die doorstromen naar het Specialisten programma van extra voordelen zoals gratis promotie en unieke kortingen.

 

Welke trainingen zijn er?

Het trainingsprogramma is onder te verdelen in drie segmenten: de Basiskennis training, de Update training en de Specialisten training. De eerste training is een verplicht onderdeel. Hierna kan doorgestroomd worden naar de jaarlijkse update trainingen of het Specialisten traject. 

 

Waar en wanneer?
FAKRO trainingscentrum

De trainingen vinden wekelijks plaats op woensdag of vrijdag van +- 09.30u tot 14.30u. Voor actuele data zie het inschrijfformulier. Het FAKRO trainingscentrum is gevestigd te Groesbeek (nabij Nijmegen). De locatie is voorzien van een uitgebreid praktijk- en, theorielokaal en biedt ruimte aan nagenoeg alle FAKRO producten. Parkeren voor de deur is geen probleem. 

Adresgegevens

De Ren 42
6562 JK Groesbeek
Tel. 024-3978095

Zie ook: