Inspiratie voor de badkamer

In de badkamer geniet je van een heerlijk bad, een warme douche en doe je je dagelijkse verzorging. Een badkamer is daarmee een onmisbare ruimte in een woning. In deze ruimte wil je voldoende daglicht binnen laten, zodat je volop kan genieten en je kan baden in het mooiste licht. Van zonlicht krijg je nooit genoeg. Laat je inspireren en ontdek verschillende soorten badkamers. Kies een stijl die past bij jouw woonwensen.


Geniet van 't mooiste licht

Licht dat van boven de badkamer binnenvalt is het allermooist. De kleuren en materialen lichten er op natuurlijke wijze van op. Het zorgt voor warmte en sfeer en maakt van jouw badkamer een comfortabele leefruimte. Om te kunnen genieten van 't mooiste licht in de badkamer is een daglichtoplossing ideaal. Dit kan lichtkoepel of platdakraam zijn voor in het platte dak of een onderhoudsvriendelijk of onderhoudsarm tuimeldakraam voor in het hellende dak. Er zijn veel oplossingen mogelijk.

 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met dakramen van FAKROFoto: FAKRO onderhoudsarm tuimeldakraam

 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met FAKRO

Zorgeloos badderen

Geniet na een lange werkdag van een heerlijk rustmoment in de badkamer terwijl je lekker aan het badderen bent. Creëer extra privacy door een dakraam te plaatsen met bijvoorbeeld mat glas of melkglas. Zo hoef je je geen zorgen te maken over inkijk in de badkamer.
 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met FAKRO

 

Badkamer inspiratie - veel natuurlijk licht met FAKRO dakraam

Foto: FAKRO tuimeldakraam onderhoudsarm
 

Stralend fris

Wit is kalm, het is fris en dynamisch, tijdloos en het is perfect te combineren met allerlei materialen en texturen. Door daglicht binnen te laten in een wit interieur krijgt het een frisse uitstraling en weerkaatst het daglicht mooi de ruimte in. Zo kan de ruimte groter ogen dan dat deze in werkelijkheid is. Richt de badkamer in met accessoires van verschillende kleuren en texturen om het geheel bij je eigen smaak te laten passen en het een warme uitstraling te geven.
 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met FAKRO
 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met dakramen van FAKRO

Foto: FAKRO onderhoudsvriendelijk tuimeldakraam
 

Gemak in onderhoud

Geniet onbezorgd van ultiem comfort in de badkamer met onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme daglichtoplossingen. Ze zorgen, naast het binnenhalen van daglicht, voor ventilatie en afvoer van warme, vochtige lucht na het douchen of badderen. Ze hebben een robuuste en duurzame kwaliteit en gaan lang mee. Zo zijn er onderhoudsvriendelijke houten dakramen met een afwerking van speciale lakken en kunststof onderhoudsarme dakramen waar je nauwelijks omkijken naar hebt.

 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met FAKRO

 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met FAKRO - lichtkoepelFoto: FAKRO lichtkoepel

 

Inspiratie badkamer - 't mooiste licht creëer je samen met FAKRO - dakraam

 

Bekijk de FAKRO inspiratiebrochure