Bedieningsgemak FAKRO dakramen - handgreep

Handgreep aan de onderzijde

FAKRO dakramen zijn altijd makkelijk te bedienen. Dit komt door de handgreep aan de onderzijde. Maar er zijn meer voordelen aan dit slimme openingsmechanisme.

 

Gebruiksvriendelijke bedieningHandgreep onderaan - FAKRO  Altijd makkelijk te openen

FAKRO dakramen worden gekenmerkt door de handgreep aan de onderzijde. Hierdoor zijn ook hoger geplaatste ramen makkelijk te bedienen. En voor de veiligheid van iedereen in huis beschikken de tuimeldakramen over een kindveilige stand. Hiermee zet je het raam op een kiertje, zonder dat deze verder geopend kan worden.  

 

Lichtinval FAKRO dakramenHandgreep onderaan - FAKRO  Meer lichtinval met hogere ramen

Met een dakraam geniet je natuurlijk van zoveel mogelijk daglicht in huis. En hoe hoger je het raam plaatst of hoe groter de lengtemaat des te meer licht er binnenvalt.
FAKRO biedt beide mogelijkheden en met de handgreep aan de onderkant blijven de dakramen eenvoudig te bedienen. 

 

Lange levensduur FAKRO dakramenHandgreep onderaan - FAKRO  Lange levensduur

Iedere keer wanneer je je raam opent is dit een belasting voor het product. Zeker als de bediening wat lastiger is en er meer kracht moet worden gebruikt bij het sluiten. Door de handgreep aan de onderkant te plaatsen sluit een dakraam veel eenvoudiger.
Dit verlengt de levensduur van het raam waardoor jij nog langer geniet van het daglicht.

 

De preSelect schuifschakelaar

FAKRO PreSelect schuifschakelaarDe FAKRO preSelect uitzet-tuimeldakramen hebben naast de handgreep aan de onderkant nog een bijzondere functie. Met de simpele schuifschakelaar in de zijkant van het raam kies je zelf of je het dakraam in de tuimel- of de uitzetstand zet.

 

Elektrisch bedienbare dakramen

Ook het bedienen van dakramen op een moeilijk te bereiken plek is bij FAKRO geen probleem. Speciaal hiervoor is een complete lijn elektrisch bedienbare daglichtoplossingen ontworpen. Die kun je - net als steeds meer andere slimme apparatuur in huis - ook vanaf smartphone of tablet bedienen.