Bedieningsgemak FAKRO dakramen - handgreep

Het beste bedieningsgemak

Onderbediening FAKRO dakraamHet bedienen van een dakraam kan soms als lastig worden ervaren. Om de simpele reden dat er zonder hulpmiddel vaak gewoon niet bij te komen is. Dus waarom die bediening niet aan de onderzijde? Dat vonden we bij FAKRO nou ook. Daarom is er bewust gekozen voor een onderbediening op alle dakramen. Hierdoor is het heel gemakkelijk om een dakraam te bedienen. Ook bij hoger geplaatste dakramen kan het dakraam eenvoudig bediend worden.

Wij maken comfort in daglicht bereikbaar.
 

Nog meer bedieningsgemak

FAKRO preSelect schuifschakelaar uitzet-tuimeldakraamDe preSelect dakramen bieden het meest optimale bedieningsgemak. Dit dakraam heeft naast de handgreep onderaan het dakraam ook een schuifschakelaar. Met deze schakelaar bepaalt u zelf in welke stand u het dakraam opent: tuimelstand of uitzet-tuimelstand. Omzetten gaat gemakkelijk en snel wanneer het dakraam open is. 

Dankzij de onderbediening en de schuifschakelaar ervaart u dus nog meer bedieningsgemak.

Elektrische bediening

Bedieningsgemak FAKRO dakraam elektrisch - Z-WavePlaats dakramen in het dak in een hoge woonruimte om extra daglicht binnen te laten. Een hoge woonruimte maakt het lastig om het dakraam te bedienen, ook al zit de handgreep aan de onderzijde. Hier heeft FAKRO een oplossing voor bedacht: elektrische bediening. Door de elektrische apparatuur (kettingmotor, voeding en zender voor afstandsbediening) opent en sluit u met een afstandsbediening gemakkelijk het dakraam. Bedien het dakraam eenvoudig vanuit de stoel met de afstandsbediening.

Domoticasysteem
Heeft u een domoticasysteem in huis of wilt u het dakraam bedienen met een smartphone of tablet? Dat is mogelijk. Zo bedient u uw dakraam terwijl u niet thuis bent.