Bedieningsgemak FAKRO dakramen - handgreep

Handgreep aan de onderzijde

FAKRO dakramen zijn altijd makkelijk te bedienen. Dit komt door de handgreep aan de onderzijde. Maar er zijn meer voordelen aan dit slimme openingsmechanisme.

 

Gebruiksvriendelijke bedieningHandgreep onderaan - FAKRO  Altijd makkelijk te openen

FAKRO dakramen worden gekenmerkt door de handgreep aan de onderzijde. Hierdoor is het dakraam altijd gemakkelijk te bedienen. Mensen met een korter postuur hoeven niet op een stoel of krukje te staan om het raam te openen. En dit is voor veel mensen een groot voordeel. Ook aan de allerkleinsten in huis heeft FAKRO gedacht. Speciaal voor hen is er de kindveilige stand bij tuimeldakramen. Hiermee zet u het raam op een kiertje, zonder dat deze verder geopend kan worden.  

 

Lichtinval FAKRO dakramenHandgreep onderaan - FAKRO  Meer lichtinval met hogere ramen

Als we een daglichtproduct in huis nemen, dan willen we natuurlijk maximaal van het daglicht genieten. De slimste manier om dit te doen is door het dakraam hoger in het dak te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat meer licht de ruimte binnentreedt. U kunt kiezen voor een hogere montage van het raam of een raam met een grotere lengtemaat. Bij FAKRO zijn beide keuzes geen probleem. Door de handgreep aan de onderzijde kunt u het raam namelijk altijd makkelijk bedienen, ook als het hoger geplaatst is. 

 

Lange levensduur FAKRO dakramenHandgreep onderaan - FAKRO  Lange levensduur

We zetten thuis graag het raam open. Een handeling die elke dag weer veel vraagt van het product. Voor dakramen is dit een kwetsbaar punt. Ramen waarbij de bediening buiten handbereik is, worden vaak met teveel kracht gesloten. En dit is nadelig voor de levensduur van het product. Door de handgreep aan de onderzijde hoeft u zich bij FAKRO geen zorgen te maken over het sluiten van uw raam. Met de bereikbare handgreep sluit u moeiteloos uw raam.

 

De preSelect schuifschakelaar

FAKRO PreSelect schuifschakelaarDe FAKRO preSelect uitzet-tuimeldakramen hebben naast de onderbediening nog een bijzondere functie. Met de simpele schuifschakelaar in de zijkant van het raam kiest u zelf of u het dakraam in de tuimel- of de uitzetstand zet.

 

Elektrisch bedienbare dakramen

Ook het bedienen van dakramen op een moeilijk te bereiken plek is bij FAKRO geen probleem. Speciaal hiervoor is een complete lijn elektrisch bedienbare daglichtoplossingen ontworpen. Die kunt u - net als steeds meer andere slimme apparatuur in huis - ook vanaf smartphone of tablet bedienen.