FAKRO 't mooiste licht facts

't Mooiste licht feiten & voordelen

Thuiswerken met ’t mooiste licht in huis
2020-10-28

Door de maatregelen rondom het coronavirus werken we zo veel mogelijk thuis. Voor de één een uitkomst, voor de ander iets onwennigs en tijdelijks. Heb jij al een thuiswerkplek? Of wil je de zolder gaan verbouwen tot thuiswerkplek? Zorg dan voor voldoende lichtinval en goede ventilatie in de ruimte. Zo haal je het optimale uit iedere werkdag. We leggen het aan je uit...

meer

Daglicht in de winter, je hebt het echt nodig!
2018-10-24

Je hebt de hele dag gewerkt en komt pas in het donker weer thuis, je hebt de hele dag geen daglicht gezien. Maar weet je dat ook in de winter daglicht erg belangrijk is voor je gezondheid? Lees meer over waarom het zo belangrijk voor je is en hoe je er toch voldoende mee in contact komt.

meer

De kleuren van ’t Mooiste licht
2018-08-27

We zien ’t mooiste licht in veel verschillende kleuren. De lucht naast de zon is blauw, een zonsondergang kleurt rood en als je naar de zon zelf kijkt, is deze wit. Hoe komt dit en zien dieren dit bijvoorbeeld hetzelfde als wij mensen? Lees verder en ontdek hoe het zit.

meer

Verbeter jouw gezondheid met 't mooiste licht
2018-05-24

Wat doet ’t mooiste licht met je? Zorgt het alleen voor een mooiere ruimte en een betere sfeer of heeft het ook andere voordelen? Het belang van daglicht is groter dan de meeste mensen denken. Lees meer over welke effecten het heeft op jouw gezondheid.

meer

Verhoog de productiviteit op de werkvloer
2018-05-10

Wat doet ’t mooiste licht met je? Zorgt het alleen voor een mooiere ruimte en een betere sfeer of heeft het ook andere voordelen? Het belang van daglicht is groter dan de meeste mensen denken. Lees meer over welke effecten het heeft op de werkvloer. 

meer